Kantoorvloeren

Kantoorvloeren van topkwaliteit bij Floors BV

Bent u op zoek naar een nieuwe kantoorvloer? Met een kantoorvloer bepaalt u de sfeer, uitstraling en werkomstandigheden binnen uw bedrijf. Het is belangrijk dat de vloer past binnen de bedrijfscultuur. Daarnaast moet een vloer onderhoudsvriendelijk, stofvrij, duurzaam, slijtvast, praktisch en eenvoudig te reinigen zijn. 

De perfecte vloer zorgt er niet alleen voor dat u en uw medewerkers zich beter kunnen focussen, maar het zorgt ook voor een representatief uiterlijk tegenover uw klanten. Bij Floors BV kunt u terecht voor de meest geschikte vloeren voor uw kantoorpand, zoals hout-, PVC– en laminaatvloeren.

Tegen een eerlijk tarief bieden wij de nodige producten aan om uw vloer te kunnen installeren. Denk hierbij aan egaline voor het juist kunnen leggen van PVC. Ook leveren wij ondervloeren die geschikt zijn voor vloerverwarming. Hoogwaardige producten die zorgvuldig door ons zijn geselecteerd.

Bij Floors BV hoeft u nooit lang te wachten op de levering van uw nieuwe vloer. Bent u op zoek naar een kantoor vloer voor uw bedrijfspand en weet u niet welke vloer u moet kiezen? Bekijk rustig onze website, wij hebben voor ieder wat wils.

kantoorvloeren
kantoorvloeren

Kantoorvloeren van de beste merken

Onze kantoorvloeren zijn geschikt voor iedere ruimte, zodat uw medewerkers in een stimulerende omgeving hun werk kunnen doen. Het is bewezen dat het ontwerp van een kantoorvloer invloed heeft op de medewerkers. Kies de kleur daarom zorgvuldig uit, de perfecte kantoorvloer zorgt er namelijk voor dat zowel de concentratie en creativiteit van uw medewerkers positief beïnvloed wordt.

In verband met vele factoren is het maken van een keuze voor de juiste vloer niet gemakkelijk. Heeft u de juiste ondervloer gekozen om gebruik te maken van vloerverwarming? Hoe is de slijtvastheid en de brandveiligheid? Het is belangrijk dat uw nieuwe vloer voldoet aan de wettelijke voorschriften voor kantoorvloeren.

Floors BV biedt alleen vloeren aan van de meest bekende topmerken en daardoor kiest u gegarandeerd voor kwaliteit. Maar waar moet u precies op letten bij het maken van de keuze?

 • De kleur en uitstraling
 • Slijtvastheid van de vloer
 • Veiligheidseisen: antislip, brandvertragend, vloeistofdicht, geluiddempend
 • Wat voor onderhoud noodzakelijk is
 • Is de vloer geschikt voor vloerverwarming?

Ons assortiment bestaat enkel uit de allerbeste A-merken. Denk hierbij aan laminaat merken zoals Quick Step en Meister. Ook voor PVC zit u bij ons goed met merken als mFLOR en Ambiant. Deze merken staan voor duurzame producten van topkwaliteit.

Kantoorvloeren

Goedkope kantoorvloeren van hout, laminaat of PVC

Wanneer u een vloer aanschaft bij Floors BV bent u gegarandeerd van een scherpe prijs. Door onze grote voorraad hoeft u nooit lang te wachten op de bezorging van uw nieuwe kantoorvloer. Heeft u de vloer eerder nodig dan dat de levering plaats kan vinden? Afhalen is bij ons ook mogelijk! 

Door onze jarenlange ervaring in de vloerenbranche kunnen wij u optimaal advies geven, dit geldt zowel voor de vloeren als voor de accessoires. Wij geven u graag wat tips als het gaat om het uitzoeken van de nieuwe vloer. Welk type vloer is het meest geschikt? Hieronder beschrijven wij waar u voor kunt kiezen.

PVC vloer
PVC vloeren hebben hun populariteit te danken aan de vele grote voordelen. Een PVC vloer is gemakkelijk schoon te houden, duurzaam, geluiddempend en onderhoudsvriendelijk. PVC vloeren zijn daarnaast uitermate geschikt voor vloerverwarming. Door de verschillende designs en kleuren is er altijd wel een vloer die bij uw situatie past. Wel is het belangrijk dat u de nieuwe vloer laat leggen door een specialist.

Houten vloer 
Wilt u uw kantoor een luxe en authentieke uitstraling geven? Dan is een houten vloer de perfecte keuze. Hout is een natuurproduct en dit maakt iedere houten vloer uniek. Een houten vloer betekent jarenlang genieten van een duurzaam product. Wel moet de vloer goed onderhouden worden. 

Laminaatvloer
Laminaat is gemakkelijk te onderhouden, duurzaam en de prijs ligt aanzienlijk lager dan die van een houten vloer. Een perfect alternatief voor de echte houten vloer dus! Wanneer u kiest voor 1 van onze A-merk laminaat vloeren bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Laat u wel goed informeren over de ondervloer in combinatie met bijvoorbeeld vloerverwarming.

Wilt u weten wat een nieuwe kantoorvloer zal kosten? Wij werken met een prijs per m2. Geef ons het aantal vierkante meters door en wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op voor een professioneel advies.

Contact opnemen

Kies voor de meest duurzame kantoorvloeren

Bij vloeren groothandel Floors BV bent u verzekerd van duurzame kwaliteitsproducten tegen een scherp tarief. De voordelen van het aanschaffen van een nieuwe kantoorvloer bij Floors BV:

 • A-kwaliteit merken tegen scherpe prijzen
 • Duurzame en milieubewuste kwaliteitsproducten
 • Een grote voorraad en een breed assortiment
 • Snelle service en levering 
 • Gratis vakkundig en professioneel advies
 • Gespecialiseerd in allerlei type vloeren.

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor uw kantoor? Bij Floors BV bent u aan het juiste adres! Wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Duurzaamheid

Onze houten vloeren komen uit een beschermd gebied en zijn een goede, duurzame keus.

Scherpe tarieven

Wij hanteren scherpe prijzen voor onze producten en een goede prijs-kwaliteit verhouding!

Gratis advies

Twijfelt u of heeft u advies nodig? Bij ons kunt u gewoon vrijblijvend terecht om advies inwinnen.