Parket

Parket groothandel voor hoogwaardige kwaliteit vloeren

Wanneer u op zoek bent naar een parket groothandel voor het inkopen van parket vloeren zit u hier goed. Wij leveren vele parket vloeren aan verschillende zelfstandige ondernemers, projectontwikkelaars en vastgoedmakelaars

Houten vloeren

Als parket groothandel leveren wij verschillende type vloeren, hierbij kunt u denken aan de afwerking van de vloer en de breedte van de plank. Wij kunnen de vloer zowel roken, schuren, schaven en borstelen. Onze parketvloeren hebben een hoogwaardige kwaliteit. Dit komt omdat de vloeren op grote hoogte op een rotsbodem groeien. Hierdoor is de groei langzamer waardoor we mooier en stabieler eiken realiseren. 

Het eiken komt uit Bosnië. Hier staan de bomen op een beschermd terrein wat valt onder eigen beheer. 

Daarna wordt het hout geselecteerd op de knoesten. Wij hebben hout uit de selectie rustiek B/A, de planken die wij leveren zijn 18, 22 of 26 cm breedt. Mocht u interesse hebben in een andere maat kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Koop uw Houten visgraat vloer of Hongaarse punt bij dé parket groothandel!

Tegenwoordig zijn houten visgraat vloeren en de Hongaarse punt erg populair. Wij bieden deze vloeren aan tegen een hele scherpe prijs, tevens zijn deze vloeren in verschillende afmetingen en afwerkingen te bestellen. 

Mocht u de vloer willen behandelen met olie, hardwax en lak dan kunt u deze producten ook uiteraard bij ons bestellen. Wij hebben hoogwaardige producten waar wij geheel achter staan, dit alles voor een scherp en eerlijk tarief.

Niet alleen voor parket vloeren maar ook wanneer u opzoek bent naar een groothandel voor laminaat- of pvc vloeren, bent u bij Floors B.V. aan het juiste adres!

houten vloer floors bv

REVIEWS