Houten vloeren merken

Houten vloeren merken bij dé groothandel in Den Haag

Op zoek naar een nieuwe vloer? Kenmerkend voor hout is dat het met de jaren steeds mooier wordt. Dit natuurproduct zorgt voor sfeer in uw pand. Iedere plank is uniek en dat maakt iedere vloer anders. Met echt hout haalt u de natuur in huis. Dit kan in verschillende kleuren en patronen. 

Houten vloeren zijn prachtig om te zien en in verschillende soorten verkrijgbaar. Hout kan volledig naar eigen wens worden afgewerkt. Zo kunt u ervoor kiezen om het hout te waxen, oliën, roken, borstelen of te lakken. Hierdoor is een authentieke uitstraling gegarandeerd!

Wij bieden de meest trendy A-kwaliteit producten aan tegen een gunstige prijs. Daarnaast bieden wij de nodige onderhoudsmiddelen aan. Denk aan olie, hardwax of lak. Al deze producten zijn van de beste merken en bovendien zorgvuldig door onze vakmensen geselecteerd. 

Benieuwd naar de prijs? Vraag dan een prijsopgave aan via onze website! Wij zullen contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend.

De beste merken bij hét houten vloeren bedrijf

Floors BV werkt alleen samen met de allerbeste merken op de markt. U zult merken als Barlinek, Parador en Meister aantreffen in ons assortiment. Wij zullen de belangrijkste verschillen even kort voor u toelichten om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. 

Barlinek
Met de collectie van Barlinek haalt u een oogverblindend mooi product in huis, gemaakt van 100% echt hout. Dit merk heeft het ‘Crosslock’ systeem ontwikkelt voor het visgraatpatroon, zonder linkse en rechtse delen. Dat scheelt erg in installatietijd én het zorgt voor minder zaagverlies.

Parador
De houten vloeren van Parador zijn duurzaam, stijlvol en creëren een bijzondere sfeer in uw pand. Daarnaast zijn ze gemakkelijk te installeren en te onderhouden. Parador gebruikt uitsluitend hout en u bent verzekerd van een kwalitatief goed product. 

Meister 
Meister maakt gebruik van de innovatieve Wood-Powder technologie. Dit is een materiaalmix van natuurlijke producten, dat onder druk en temperatuur samengeperst wordt. Hierdoor ontstaat een toplaag van echt hout, een HDF-tussenlaag en een tegenfineer. Het resultaat is een duurzame vloer die vele belastingen kan doorstaan. 

Is hout toch niet helemaal waar u naar op zoek bent? Wij hebben ook een grote collectie vloeren van PVC of laminaat. Wij zijn ervan overtuigd dat er een vloer is die bij uw wensen past. Onze professionals geven u graag advies. 

Door onze enorme voorraad kunnen wij uw vloer gegarandeerd snel leveren. Duurt de levering toch iets te lang? Afhalen is ook mogelijk. Ons bedrijf is gemakkelijk te bereiken met de auto. Daarnaast beschikt onze showroom over gratis parkeergelegenheid. 

Contact opnemen

Verschillende type houten vloeren

Bij Floors bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit vloeren van de allerbeste A-merken. Zo kunt u jarenlang genieten van een duurzaam product van massief hout. Naast het feit dat u de keuze hebt uit diverse soorten houten vloeren, worden deze ook nog eens op verschillende manieren gelegd. Denk bijvoorbeeld aan de visgraat of de Hongaarse punt. Wij zullen deze twee nader toelichten. 

Visgraat 
Geen enkele vloer creëert zoveel sfeer in huis als een visgraat vloer. Vroeger waren deze patronen enkel in grote herenhuizen te vinden. Tegenwoordig kan iedereen genieten van dit iconische patroon. Wilt u een traditionele uitstraling toevoegen aan uw interieur? Dan raden wij dit patroon aan.

Hongaarse punt
Deze vloer heeft veel weg van een visgraat vloer, maar er zijn zeker verschillen! Een Hongaarse punt past met haar elegante uiterlijk zowel in een klassiek als in een eigentijds interieur. Het verschil zit in het legpatroon. Dat zorgt ervoor dat de belijning strakker is in vergelijking met dat van een visgraat. 

Onze groothandel is gevestigd in Den Haag, maar is landelijk operationeel. Bent u op zoek naar een hoogwaardige nieuwe vloer? Dan bent u welkom vanuit heel Nederland.