Bedrijfsvloeren

Bedrijfsvloeren van topkwaliteit bij Floors BV

Bedrijfsvloeren zijn er in verschillende soorten en maten. Een mooie bedrijfsvloer is het visitekaartje van uw bedrijf. Het maakt onmiddellijk indruk op de medewerkers en bezoekers van uw kantoor. Of u nu bij Floors BV kiest voor laminaat of PVC vloeren voor bedrijven, uitstraling gegarandeerd!

Een nieuwe bedrijfsvloer dient praktisch te zijn, medewerkers moeten er namelijk dag in dag uit op kunnen lopen. Onbewust doet de kleur en het ontwerp van een bedrijfsvloer iets met medewerkers. Daarom is het een must dat de bedrijfsvloeren geschikt zijn voor verschillende doeleinden. 

Bij Floors BV bedrijfsvloeren groothandel bent u verzekerd van duurzame kwaliteitsproducten tegen een scherp tarief. Daarnaast hoeft u nooit lang te wachten op de levering van onze vloeren. Bent u op zoek naar een bedrijfsvloer voor uw winkel, showroom, magazijn of bedrijfspand? Bij Floors BV bent u aan het juiste adres, neem rustig een kijkje op onze website.

bedrijfsvloeren
bedrijfsvloeren

Bedrijfsruimte vloeren van de beste merken

Floors BV biedt verschillende soorten vloeren aan die geschikt zijn voor iedere ruimte. Zo kunnen uw medewerkers ongestoord hun werk doen. In een persoonlijk gesprek bespreken wij graag uw wensen en onze mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op voor vakkundig advies op maat. 

Waarom kiezen voor Floors BV voor uw nieuwe bedrijfsvloer?

  • Keuze uit een breed scala aan A-kwaliteit merken;
  • Duurzame en milieubewuste kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen;
  • Een grote voorraad en breed assortiment;
  • Snelle service en levering;
  • Gratis vakkundig en professioneel advies;
  • Alle vloeren voldoen aan de EU norm;
  • Gespecialiseerd in allerlei typen bedrijfsvloeren.

Bent u op zoek naar een goede prijs-kwaliteitverhouding? Moet de vloer eenvoudig schoon te maken zijn? Of vind u het juist belangrijk dat de vloer geluiddempend is? Floor BV zorgt ervoor dat u uitermate tevreden bent over uw nieuwe bedrijfsvloer. 

Bedrijfsvloeren prijs
Wij werken met een prijs per vierkante meter. Wilt u graag weten wat een nieuwe vloer zou kosten? Geef ons het aantal vierkante meters door en wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor de prijs van bedrijfsvloeren.

Contact opnemen

Bedrijfsvloeren PVC voor intensief gebruik

Polyvinylchloride (PVC) is een kunststof. Het bestaat uit meerdere lagen van enkele millimeters en de dikte is afhankelijk van het soort PCV. Het materiaal is goedkoop en eenvoudig te bewerken. Er zijn verschillende soorten PVC systemen. Er kan gebruik worden gemaakt van lijm of een kliksysteem. 

PVC vloeren met een kliksysteem worden regelmatig op een ondervloer gelegd. Door de vloer te egaliseren wordt het resultaat vlakker en mooier. Is de vloer niet volledig vlak gelegd? Dan zullen er oneffenheden ontstaan. Dit zal in de loop van de tijd voor beschadigingen zorgen. Daarom is het belangrijk dat u de vloer door een professional laat leggen. 

Het dunne materiaal van PVC vloeren is kwalitatief goed. PVC beschadigd minder snel en daarom is het uitermate geschikt voor intensief gebruik. Daarnaast zijn PVC vloeren geluiddempend. Beschikt u over vloerverwarming? Ook dan is PVC de beste optie. PVC is een stuk dunner en dat zorgt ervoor dat de warmte beter doorkomt. Dit is een groot verschil ten opzichte van de laminaatvloer

Hebben wij uw gewenste bedrijfsvloer niet op voorraad? Of overweegt u een nieuwe bedrijfsvloer? Wij adviseren u graag over de extra opties. Door onze jarenlange ervaring in de vloerenbranche kunnen wij u het juiste advies geven over onze PVC bedrijfsvloeren.

Bedrijfsvloeren

Bedrijfsvloeren laminaat tegen scherpe prijzen

De populariteit van een laminaatvloer is te danken aan de natuurlijke en tijdloze uitstraling. Laminaat bestaat uit een composiet plaatmateriaal. Dit zijn aantal onderdelen die verschillende laagjes vormen. Hierdoor heeft een laminaatvloer weer andere voordelen ten opzichte van een PVC bedrijfsvloer

Het kiezen van de perfecte vloer is een belangrijke stap voor het creëren van een bijzonder interieur. De ontwikkelingen in de afgelopen jaren hebben ervoor gezorgd dat er verschillende soorten laminaatvloeren zijn. Dankzij de ruime keuze aan kleuren en dessins, hebben wij vast en zeker dé vloer die bij uw bedrijf past. Er is altijd wel een laminaat vloer die aan uw wensen voldoet. 

Het grote voordeel van een laminaatvloer is het gemakkelijke onderhoud. Daarnaast kan laminaat gelegd worden op een ondervloer en is het dus niet nodig om de vloer te egaliseren. Tenslotte liggen de prijzen van laminaat lager dan de prijzen van PVC. 

Floors BV biedt een ruim assortiment in bedrijfsvloeren van PVC of laminaat. U ziet het al, de keuze is reuze. Bent u op zoek naar een echte houten vloer? Ook dan bent u bij Floors BV aan het juiste adres.

Wilt u graag vrijblijvend advies van een specialist? Neem dan contact met ons op.

Vrijblijvend advies ontvangen

Duurzaamheid

Onze houten vloeren komen uit een beschermd gebied en zijn een goede, duurzame keus.

Scherpe tarieven

Wij hanteren scherpe prijzen voor onze producten en een goede prijs-kwaliteit verhouding!

Gratis advies

Twijfelt u of heeft u advies nodig? Bij ons kunt u gewoon vrijblijvend terecht om advies inwinnen.