Prijzen

Prijzen groothandel, Floors BV

Onze vloeren groothandel is speciaal voor bedrijven, ondernemers en projectontwikkelaars. Wij ontvangen graag uw prijsaanvraag. Dit is de eerste stap. Vervolgens zullen wij met u contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken en om eventuele vragen te beantwoorden.
Floors BV kijkt uit naar een toekomstige samenwerking.

  ONTDEK

  Waarom Floors BV

  Waarom koopt u vloeren via Floors BV

  Duurzaamheid

  Onze houten vloeren komen uit een beschermd gebied en zijn een goede, duurzame keus.

  Scherpe tarieven

  Wij hanteren scherpe prijzen voor onze producten, een goede prijs-kwaliteit verhouding!

  Gratis advies

  Twijfelt u of heeft u advies nodig? Bij ons kunt u gewoon vrijblijvend terecht om advies inwinnen.

  Welke factoren bepalen de vloeren prijzen?

  Vloeren prijs per m2: PVC, laminaat of hout

  Bent u toe aan een nieuwe vloer voor uw bedrijfspand, horecabedrijf of winkel? Hieronder leggen wij uit hoe de prijzen van de verschillende type vloeren tot stand komen en waar rekening mee gehouden kan worden bij het vergelijken van de prijzen. Van elk type vloer zijn er verschillende prijs- en kwaliteitsklassen verkrijgbaar. De prijs van een nieuwe vloer wordt verder bepaald door:

  • Het materiaal van de vloer;
  • De kwaliteit van de vloer;
  • De oppervlakte van de vloer;
  • De afwerking van de vloer, zoals de plinten;
  • Eventuele vloerverwarming;
  • Ondervloer;
  • Dekvloer: type ondergrond waar de vloer op geplaatst wordt;
  • Laten leggen of zelf leggen. 

  Laat uw gegevens achter voor een vrijblijvende offerte op maat. Wilt u eerst meer informatie? Wij voorzien u graag van een vakkundig advies. Neem contact op voor het maken van een afspraak.

  Contact opnemen

  PVC vloeren prijzen bij Floors BV

  Kwaliteit staat bij Floors BV hoog in het vaandel. Wij verkopen alleen vloeren van de bekendste A-merken. Bij ons bent u verzekerd van een vloer van topkwaliteit voor de beste deal. Wat heeft invloed op de kosten van een PVC vloer?

  • Omvang van de ruimte
   Bij het leggen van een vloer krijgt u te maken met snijverlies. Houd er rekening mee dat er altijd voldoende materiaal ingekocht wordt, zodat u niet zonder komt te zitten.
  • Afwerking
   De vloer kan worden afgewerkt met plinten of een afwerkingsprofiel. De keuze die u hierin maakt heeft invloed op de totaalprijs.
  • Soort vloer
   Er kan gekozen worden voor de geklikte of de gelijmde variant. Een vloer moet gelijmd worden op een geëgaliseerde dekvloer. Klik PVC hoeft niet vastgelijmd te worden.
  • Zelf leggen of uitbesteden?
   Klik PVC kan gemakkelijk zelf worden gelegd. Ons advies is om de gelijmde variant te laten plaatsen door een professional, zodat de vloer op de juiste manier geëgaliseerd kan worden.

  Competitieve laminaat prijs bij Floors BV

  Op zoek naar een goedkope en gemakkelijk te onderhouden vloer? Dan is laminaat veruit de beste keuze. Laminaat is ideaal als u niet teveel wilt besteden, maar tegelijkertijd niet wilt inleveren op de kwaliteit. Daarnaast is het leggen van laminaat eenvoudig zelf te doen.  

  De prijs van een laminaatvloer is ook afhankelijk van de bijgeleverde accessoires, zoals de ondervloer. Moet de ondervloer geschikt zijn voor vloerverwarming? Ook dat heeft invloed op de prijs. De prijs van laminaat per m2 is daarnaast afhankelijk van de volgende 4 factoren:

  • De HDF-kern
   HDF is een kern van geperste houtvezels en melaminehars en is allesbepalend voor de kwaliteit van het laminaat. Een vloer met hoge densiteit zorgt voor een steviger kliksysteem, waardoor de vloer niet op en neer veert. Des te dikker deze kern, des te hoger de kwaliteit.
  • De beschermende bovenlaag
   De beschermende bovenlaag zorgt ervoor dat de vloer bestand is tegen krassen, vlekken en slijtage. Een bovenlaag van goede kwaliteit maakt de vloer duurzamer en dat heeft invloed op de prijs. De laminaatvloer blijft immers veel langer mooi.  
  • Het merk, design en type structuur
   De eigenschappen van laminaat zijn de laatste jaren flink verbeterd. Door de V-groef is het tot in het kleinste detail nauwelijks te onderscheiden van echt hout.
  • Het formaat van de planken
   Ook het formaat van de planken speelt een rol in de prijs van het laminaat. Dit heeft te maken met de hoeveelheid materiaal dat benodigd is om de planken samen te stellen.

  Kosten houten vloeren bij Floors BV

  De prijs van de houten vloeren is afhankelijk van diverse factoren. De prijzen van de benodigde materialen komen bovenop de totaalprijs. Hieronder een aantal andere factoren die van invloed zijn op de prijs van een houten vloer:

  • Soort van het hout en type houten vloer
   In Nederland is eikenhout de meest gebruikte houtsoort, vanwege de slijtvastheid en de prijs. Massief houten vloeren zijn duurder dan vloeren van lamelparket. Lamelparket heeft enkel een toplaag van echt hout. 
  • Breedte en dikte van het hout 
   De breedte en dikte van het hout heeft veel invloed op de prijs van de houten vloer, in verband met de grootte van de bomen die hiervoor benodigd zijn.
  • Afwerking van de houten vloer
   Wij kunnen de houten vloer voor u oliën, lakken of roken. De manier van afwerken is bepalend voor de totaalprijs. 
  • De wijze van leggen
   De wijze waarop de vloer wordt gelegd is afhankelijk van het type dekvloer. Een houten vloer kan zwevend gelegd worden of verlijmd worden geplaatst. Zwevend leggen houdt in dat de vloer in de mes en groef verlijmd wordt, zodat de planken tegen elkaar aan blijven liggen.
  • Accessoires
   De prijzen van de verschillende soorten ondervloeren en andere bijproducten variëren. 

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden, legpatronen, kleuren of bijproducten? Maak een persoonlijke afspraak voor een vakkundig advies op maat. Benieuwd naar de prijzen? Laat uw gegevens achter voor een persoonlijke offerte op maat en wij nemen snel contact met u op.