Laminaat merken

Laminaat merken van duurzame topkwaliteit

Al jarenlang is laminaat veruit de meest verkochte vorm van vloerbedekking. Dat is ook niet zo gek, met laminaat haalt u namelijk een mooie en robuuste vloerbedekking in huis. Bent u op zoek naar een goedkope vloer die gemakkelijk te onderhouden is? Overweeg dan een laminaatvloer.

Laminaat bestaat uit natuurlijke grondstoffen waaronder hout. De kern wordt gevormd door composiet plaatmateriaal dat verschillende lagen vormt met ieder een andere functie. Deze lagen zorgen ervoor dat laminaat een stevig en gemakkelijk schoon te houden materiaal is. Er kan bijvoorbeeld geen stof in trekken, een noodzaak voor mensen die allergisch zijn. 

De laatste trends hebben ervoor gezorgd dat de eigenschappen van laminaat sterk zijn verbeterd. De authentieke designs met V-groef zijn nauwelijks te onderscheiden van echt hout. Tenslotte hoeft de vloer niet egaal te zijn om laminaat te kunnen leggen. Ideaal voor panden met een houten ondervloer. 

Floors BV bedrijfsvloeren biedt duurzame producten tegen een competitieve prijs. Wij hebben verschillende soorten laminaat in ons assortiment, daarom hoeft u nooit lang te wachten op de bezorging van uw nieuwe vloer. Floor BV helpt u graag als u op zoek bent naar een vloer voor uw woning, winkel, showroom, magazijn of bedrijfspand.

Gegarandeerd het beste merk laminaat

Alle ontwikkelingen in de markt hebben ervoor gezorgd dat er een ruime keuze is in diverse soorten laminaat. Bent u op zoek naar een laminaatvloer met tegelmotief, houtlook of juist een robuuste betonlook? Alles is mogelijk. Hierdoor zal er altijd een laminaat vloer zijn die bij uw smaak past. 

Het uitgebreide assortiment van Floors BV bestaat enkel uit de beste merken laminaat. Denk aan merken als Parador, Quickstep en Meister. Hierdoor bent u altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit. Met de juiste ondervloer zijn al onze laminaat merken geschikt voor vloerverwarming. 

Hoe maakt u dan de beste keuze uit al deze bekende merken? Wij zullen de belangrijkste merken even kort voor u toelichten.

Prijslijst aanvragen

Parador laminaat
Het assortiment van Parador heeft een uniek karakter en is goed te combineren met verschillende stijlen. Ook is het laminaat nauwelijks te onderscheiden van echte houten vloeren. Kortom, de vloeren van Parador zijn toepasbaar in iedere werk- of woonsituatie. 

Naast de gebruikelijke houtstructuren biedt Parador ook een collectie aan met andere motieven. Wat dacht u van een laminaatvloer met de uitstraling van marmer? Of een motief van oosterse tegels? Met de laminaatvloeren van Parador kunt u echt onderscheid maken! 

Quick step laminaat
Het laminaat van Quickstep staat bekend om de uitstekende kwaliteit, voelbare houtstructuren, heldere kleuren en natuurgetrouwe designs. Ook dit merk laat zich inspireren door de nieuwste trends en dit wordt meegenomen in hun innovaties. Hierdoor komen zij telkens met vloeren die realistisch zijn tot in de kleinste details.

Deze innovaties zorgen ervoor dat de vloeren van Quickstep een enorme bescherming en functionaliteit bieden. Zo hebben de vloeren een uitstekende bescherming tegen vlekken, krassen en zelfs vochtigheid. Dit dankzij de technologieën van Scratch Guard en HydroSeal. 

Meister laminaat
Het laminaat van Meister biedt een enorm scala aan voordelen. U kiest voor een duurzame laminaatvloer dat zich kenmerkt door elegante kleuren en natuurgetrouwe designs. Zo zult u onder andere spar, eik, walnoot en zelfs een stenen structuur tegenkomen in hun assortiment. De houtstructuur is nauwelijks van echt te onderscheiden en duidelijk voelbaar. 

Het innovatieve familiebedrijf is doorlopend op zoek naar nieuwe materialen. Hierbij wordt altijd voor de hoogste kwaliteit en een optimaal comfort gekozen. Daardoor kunnen klanten over de hele wereld worden voorzien van het eersteklas assortiment. Vanzelfsprekend met respect voor de natuur.

Via de onderstaande button kunt u contact met ons opnemen voor een vrijblijvend advies van een specialist. Is laminaat toch niet de beste keuze voor u? Op onze website kunt u ook meer informatie lezen over onze parketvloeren.

Vrijblijvend advies ontvangen

Hoogwaardige parket merken

Een parketvloer straalt sfeer en klasse uit. Vroeger bestond een parketvloer volledig uit (tropisch) hardhout. Tegenwoordig is er lamelparket van verschillende parket merken. Dit type parket laminaat bestaat uit een onder- en bovenlaag. De toplaag is voorzien van echt hardhout en dit zorgt ervoor dat iedere plank een unieke uitstraling heeft. 

Het eiken van onze parketvloeren komt uit Bosnië. Hier groeien de bomen op een rotsbodem en dat zorgt voor een tragere groei. Het resultaat hiervan is dat het eiken een stuk mooier en stabieler wordt. Hierdoor bent u verzekerd van een hoge kwaliteit! 

Wij bieden de populairste A-kwaliteit vloeren aan tegen een zeer scherpe prijs. Uiteraard bieden wij tegen een eerlijk tarief de nodige middelen aan om uw vloer goed te kunnen onderhouden. Denk hierbij aan olie, hardwax of lak. Hoogwaardige producten die zorgvuldig door onze vakmensen zijn geselecteerd. 

Is een laminaat- of parketvloer toch niet helemaal waar u naar op zoek bent? Wij hebben ook een grote collectie aan PVC vloeren. Vindt u het lastig om een keuze te maken en te oordelen welke vloer het best bij u past? Onze professionals geven u gratis advies.