Houten vloeren

Floors B.V. dé houten vloeren groothandel van Nederland

Wanneer u op zoek bent naar een houten vloeren groothandel voor het inkopen van hoogwaardige houten vloeren dan bent u bij Floors B.V. aan het juiste adres. Met onze specialistische kennis hebben wij al vele tevreden zakelijke klanten geholpen met het vinden van hun gewenste vloer.

Middels onze jarenlange ervaring als groothandel in houten vloeren weten onze vakkundige medewerkers als geen ander wat er nodig is om u te kunnen voorzien van dé houten vloer die bij u past. En dat ook nog eens tegen super voordelige groothandel prijzen!Naast het voorzien van alle nodige informatie voor de aanschaf van vloeren hebben wij ook alle nodige kennis in huis voor het renoveren en leggen van houten vloeren. Heeft u dus extra informatie nodig? Neem dan contact met ons op.

Wij leveren houten vloeren in verschillende afwerkingen en behandelingen

Houten vloeren zijn bij Floors B.V. verkrijgbaar in verschillende behandelingen en afwerkingen. Zo kunnen wij u altijd een vloer bieden geschikt voor iedere ruimte, hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld kantoorruimtes, ontvangsthallen en andere bedrijfsruimtes. Bovendien is iedere houten vloer op zijn eigen manier uniek, dankzij de grote variatie en het feit dat het een natuurproduct is. Zo kunt u jarenlang genieten van een unieke houten vloer in de door u gewenste kleur. Dankzij de grote diversiteit in houtsoorten , heeft Floors B.V. een ontzettend ruim aanbod vol prachtige houten vloeren.

Visgraat vloer trends

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en onze zeer scherpe prijzen? Vraag dan vandaag nog onze prijslijst op.

Nieuwe vloer op de overloop

Floors B.V. is de plek voor hoogwaardige vloeren in heel Nederland!

Naast prachtige houten vloeren zijn wij ook een groothandel in pvc vloeren, parketvloeren en laminaat vloeren. Onze groothandel is gevestigd in Den Haag maar is landelijk operationeel. Bent u op zoek naar een hoogwaardige nieuwe vloer? Dan bent u dus in heel Nederland bij Floors B.V. aan het juiste adres!

Benieuwd? Bekijk onze projecten>