Houten vloeren

Floors BV: Dé houten vloeren groothandel

Wanneer u op zoek bent naar een groothandel voor het inkopen van hoogwaardige houten vloeren, dan bent u bij Floors BV aan het juiste adres. Met onze specialistische kennis hebben wij al veel (zakelijke) klanten geholpen met het vinden van hun gewenste vloer. 

Onze vakkundige medewerkers weten als geen ander wat er nodig is om u te kunnen voorzien van de houten vloer die bij uw interieur past. En vanwege de goede afspraken die wij hebben gemaakt met onze leveranciers, schaft u ook nog eens een houten vloer aan tegen voordelige groothandel prijzen! 

Naast het voorzien van alle nodige informatie voor de aanschaf van verschillende soorten vloeren, zoals: kantoorvloeren, winkel vloeren en ander bedrijfsvloeren hebben wij ook alle kennis in huis om u tips te geven over het renoveren en het leggen van uw vloer. Heeft u meer informatie nodig? Neem dan contact met ons op, telefonisch of via onze website.

Contact opnemen

Vloeren in verschillende afwerkingen bij uw houten vloeren leverancier

Onze houten vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en bewerkingen. Wij hebben dus altijd wel een vloer die bij uw ruimte past. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan kantoorruimtes, ontvangsthallen en andere bedrijfsruimtes. 

Bovendien is iedere houten vloer op zijn eigen manier uniek, dankzij de grote variatie en het feit dat het een natuurproduct is. Zo kunt u jarenlang genieten van een unieke houten vloer in de door u gewenste kleur, bijvoorbeeld een originele eiken houten vloer. Dankzij de grote diversiteit in houtsoorten heeft Floors BV een ontzettend ruim aanbod. 

Massief houten vloeren kunnen op verschillende manieren worden gelegd. Neem bijvoorbeeld een visgraat vloer, waarmee u een luxe uitstraling creëert. Of voelt u meer bij de elegante Hongaarse punt? Tegenwoordig kan iedereen genieten van deze prachtige patronen. Bekijk eens onze topmerken PVC, Houten vloeren merken en onze samenwerking met uiteenlopende laminaat merken.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en onze zeer scherpe prijzen? Vraag dan vandaag nog onze prijslijst op. Wij bespreken graag uw wensen en onze mogelijkheden!

Houten vloer groothandel
Houten vloer groothandel

Floors BV is het houten vloeren bedrijf van Nederland!

Naast dat wij leverancier zijn van houten vloeren, kunt u ook bij ons terecht voor PVC-, parket– en laminaat. Onze vloeren showroom is gevestigd in Den Haag, maar is landelijk operationeel. Bent u op zoek naar een nieuwe vloer? Vanuit heel Nederland bent u bij Floors BV aan het juiste adres! 

Wat zijn de voordelen wanneer u kiest voor vloeren groothandel Floors BV?

  • Keuze uit een breed scala aan A-kwaliteit merken;
  • Onze vloeren worden aangeboden tegen de scherpste prijzen op de markt;
  • Een grote voorraad en een breed assortiment;
  • Snelle service en levering;
  • Gratis vakkundig en professioneel advies;
  • Gespecialiseerd in allerlei type vloeren.