Laminaat

Laminaat groothandel Den Haag, welkom bij Floors BV.

Floors B.V. is uw laminaat groothandel in Den Haag voor zowel Laminaat vloeren, PVC vloeren, houten vloeren als parket vloeren. Bij onze groothandel in Den Haag vindt u hoogwaardig laminaat tegen de laagste prijs. Als dé laminaat groothandel van Nederland beschikken wij over een grote voorraad waardoor u altijd snel over uw gewenste vloer kunt beschikken.

Geen lange levertijd en een lage prijs dat wilt toch iedere ondernemer?

We hebben verschillende vaste afnemers en leveren aan vele vastgoedmakelaars, zelfstandig ondernemers en projectontwikkelaars in heel Nederland. Middels onze jarenlange ervaring in de vloerenbranche zijn wij dé expert in laminaat in Den Haag. Onze medewerkers staan voor u klaar om u een vakkundig advies op maat te geven.

Prijslijst aanvragen

Groothandel Laminaat Hoogwaardig laminaat voor de laagste prijzen

Floors B.V levert vele merken laminaat. Hierbij kunt u denken aan Parador, Quickstep en Beautifloor. Het grote voordeel van een laminaat vloer is dat deze overal geplaatst kan worden en eenvoudig te installeren is. 

Tevens zijn er vele motieven en kleuren beschikbaar. We leveren zowel laminaat stroken als het visgraat motief. 

Bij ons bent u niet alleen aan het juiste adres voor het aanschaffen van vloeren maar ook voor de bijbehorende accessoires. Zo hebben wij altijd een zeer ruime voorraad aan ondervloeren en plinten. Ideaal want zo kunt u alle benodigdheden voor een nieuwe vloer direct bij één groothandel halen!

Bent u benieuwd naar de tarieven? Vraag dan snel de prijslijst aan. 

Groothandel laminaat

Wees welkom in de showroom van onze laminaat groothandel!

Natuurlijk begrijpen wij dat u het liefst de verschillende soorten laminaat vanuit ons assortiment eerst wilt bekijken. Zeker wanneer u voor het eerst van plan bent een vloer aan te schaffen bij Floors B.V. Gelukkig hebben wij een prachtige showroom waar u vele van onze vloeren kunt bekijken.

En om u daarnaast ook nog eens te kunnen voorzien van zeer goede service en deskundig advies, staan onze medewerkers voor u klaar om al hun kennis en ervaring met u te delen!

Bent u van plan om een vloer in Den Haag te kopen bij dé laminaat groothandel van Nederland? Vraag dan via onze website een prijslijst aan en vindt de vloer die bij u of uw klanten past!

Op zoek naar een visgraat vloer? Ook daarvoor bent u bij Floors B.V. aan het juiste adres!

REVIEWS