08
jun

Horecavloer bij Miss Jones

Floors BV X Miss Jones Voorburg

Aan het restaurant Miss Jones in Voorburg hebben we verschillende soorten PVC vloeren mogen leveren. Uiteenlopend van lange planken tot aan een vloer in een prachtig Versailles patroon. Dit heeft geresulteerd in een resultaat waar we erg trots op zijn!

horeca-vloer-voorburg

Uniek project Miss Jones 

De omschrijving van Miss Jones is ‘extravagant maar toch bescheiden’. Door de verschillende houtlook vloerpatronen te combineren hebben we de perfecte match. De verschillende patronen komen goed tot hun recht in het restaurant en bij de bar. Een leuke uitdaging wat heeft geresulteerd in een resultaat waar we erg trots op zijn. Het resultaat kun je zien op de bijgevoegde beelden.

Bij Miss Jones hebben we een PVC vloer gelegd met een lange plank. Als je op zoek bent naar een rustige vloer met een prachtige en natuurlijke kleurschakeling is dit de juiste!

Naast de houtlook PVC vloer ligt er ook een PVC vloer met een Versailles patroon. Dit patroon is zeker nog niet zo bekend dan het visgraat patroon of de Hongaarse punt. De PVC vloer met Versailles patroon is een unieke vloer. Het patroon bestaat uit vierkante frames met in die frames een soort ‘vlechtwerk’. De vloer heeft een chique uitstraling in vrijwel iedere ruimte.

restaurant-vloer