28
okt

5 bedrijfsvloeren geschikt voor de detailhandel

Een kantoorvloer is essentieel, omdat het invloed heeft op de werksfeer en het werkklimaat op het kantoor. Een goede bedrijfsvloer moet bestand zijn tegen zeer intensief gebruik, er goed uit zien en ook eenvoudig schoon te maken zijn. Omdat er vele factoren zijn voor een goede vloer, maakt dit de keuze voor de juiste bedrijfsruimte vloeren niet makkelijk.

 

Waar moet je bij bedrijfsruimte vloeren op letten?

Zoals eerder vermeld zijn er veel factoren waar u rekening mee moet houden bij de aanschaf van een nieuwe kantoorvloer. Denk bijvoorbeeld aan slijtvastheid, onderhoud, veiligheid en uitstraling van uw nieuwe vloer. De belangrijkste factoren voor de juiste kantoorvloeren zijn vooral:

 

Slijtvastheid

De slijtvastheid is een belangrijke factor voor een kantoorvloer. De slijtvastheid zorgt ervoor dat de vloer lang meegaat en bepaalt dus mede ook de levensduur van de vloer. Er wordt bijna 24 uur per dag over gelopen en gerold met bureaustoelen. Dit zorgt voor slijtage aan de bedrijfsvloer. 

 

Antislip:

Om ongelukken op het werk te voorkomen is het van belang dat een bedrijfsvloer antislip is. Zeer gladde PVC vloeren of gietvloeren zonder coatings zijn bijvoorbeeld af te raden. 

 

U kunt kiezen uit onze kantoorvloeren van verschillende types en hoge kwaliteit. Wilt u advies voor uw kantoorvloer? Dan helpen wij u graag. Onze adviseurs hebben brede kennis op het gebied van vloeren.

 

Geluiddemping:

Bedrijfsruimten zijn vaak druk en er wordt doorgaans veel gepraat en gelopen. Om lawaai tot een minimum te beperken en de medewerkers productief te houden op de werkplek is het van belang om een kantoorvloer aan te schaffen met geluiddemping. Dit bevordert de werksfeer en voorkomt onnodige afleidingen.

 

Verschillende bedrijfsvloeren

Er zijn meerdere vloeren die geschikt zijn voor bedrijven. Hieronder vind je de meest populaire bedrijfsvloeren.

 

Tapijt bedrijfsvloeren

Tapijt is een veelvoorkomende keuze voor kantoren. Tapijt is geluiddempend, niet glad en blijft warm. Tapijt is verkrijgbaar in diverse kleuren en patronen.

 

 

 

PVC bedrijfsvloeren

Een PVC vloer als bedrijfsvloer is een zeer populaire keuze. PVC vloeren zijn zeer sterk, eenvoudig in onderhoud en passen helemaal bij de tijd van nu. Ze zijn verkrijgbaar in ontzettend veel dessins en kleuren. Bijvoorbeeld graniet, betonlook of echt hout. Kortom: je kunt er alle kanten mee op. 

 

Geïnteresseerd in PVC of benieuwd naar onze vloeren? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 

Gietvloer bedrijfsvloer

Een gietvloer geeft een zeer moderne look en industriele look. Gietvloeren kunnen beschikken over een coating, waardoor ze niet te glad worden. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze gietvloeren

 

 

 


Tips en advies

Als het goed is heb je nu een helder idee over welke bedrijfsvloeren geschikt zijn voor de detailhandel.Heb je toch nog vragen of advies nodig? Dan kun je altijd contact opnemen met ons. Voor persoonlijk advies van onze specialisten kunt u natuurlijk ook langskomen bij een van onze showrooms.