Winkelvloeren

De mooiste winkelvloeren bij Floors BV

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe vloer voor uw winkel zit u bij vloerengroothandel Floors BV op de juiste plek. U wilt toch ook dat uw winkel een prettige uitstraling heeft en uitnodigend is voor uw klanten? Met een strakke vloer die aansluit bij de stijl van de winkel, zullen klanten met een positief gevoel naar binnen stappen.

Of het nu gaat om een kleine boetiek winkel of om een groot warenhuis, het is belangrijk om goed na te denken over wat u wilt uitstralen richting uw klanten. Kiest u voor een houten vloer of voelt u toch meer bij het gemakkelijk te onderhouden PVC? Bij Floors BV kunt u terecht voor diverse soorten vloeren.

Uw nieuwe winkelvloer moet duurzaam en slijtvast zijn. Vanwege ons grote aanbod van absolute topmerken hebben wij altijd wel een vloer die bij uw interieurstijl past. Bij Floors BV bent u verzekerd van de allerbeste producten tegen een zeer gunstige prijs. 

Wanneer u kiest voor Floors BV bij de aanschaf van uw nieuwe winkelvloer, kiest u voor:

  • Keuze uit vele A-kwaliteit merken tegen scherpe prijzen;
  • Duurzame, veilige en milieubewuste kwaliteitsproducten;
  • Een grote voorraad en breed assortiment;
  • Snelle service en levering;
  • De keuze tussen vloeren van alle soorten en maten;
  • Vrijblijvend deskundig advies;
  • Gecertificeerde vloeren die voldoen aan de EU norm.
winkel vloeren
winkel vloeren

Een gecertificeerde winkelvloer kopen bij Floors BV

Een winkelvloer wordt blootgesteld aan allerlei weersomstandigheden. Denk aan regen, modder en sneeuw. Klanten lopen het gemakkelijk mee naar binnen bij een bezoek aan uw winkel. Antislip voorkomt dat de vloeren glad worden en dat personeel of klanten kunnen uitglijden over een gladde vloer. Dit wilt u natuurlijk te allen tijde voorkomen.

Uiteraard kan er ook altijd iets omvallen in de winkel en hierdoor kan de vloer nat worden. Dit kan op termijn problemen opleveren, zeker wanneer de vloer niet goed bestand is tegen vocht. Onze vloeren zijn volledig vloeistofdicht, waardoor er geen risico is op het weglekken naar de bodem. Hiermee voldoen al onze vloeren aan de VVV-verklaring. 

Onze winkelvloeren zijn stofvrij en onderhoudsvriendelijk. Het naadloze oppervlak trekt geen vuil en stof aan. De vloer is gemakkelijk te reinigen en voldoet hiermee aan de HACCP-richtlijnen die zijn opgesteld om de hygiëne van vloeren te waarborgen. Even aanvegen en klaar! 

Tenslotte wilt u natuurlijk niet dat uw omgeving geluidshinder ondervindt aan het winkelend publiek. Geluiddempende vloeren kunnen dit voorkomen, zodat u geen last heeft van de vervelende echo´s die kunnen ontstaan. De vloeren die worden aangeboden door Floors BV zijn allen geluiddempend.

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe vloer voor uw winkel wilt u graag zekerheid wat betreft de kwaliteit. U doet namelijk een grote investering. Heeft u moeite bij het maken van de keuze? Door onze jarenlange ervaring in de vloerenbranche kunnen wij u altijd voorzien van een passend advies.

Winkelvloeren

PVC vloeren winkel met vloeren voor intensief gebruik

De afkorting van PVC is ‘polyvinylchloride’. PVC bestaat uit verschillende lagen kunststof. Het dunne materiaal is goedkoop en gemakkelijk te bewerken. Door de beschermende toplaag is het materiaal erg sterk. Met PVC kunt u alle kanten op, er is dus altijd wel een vloer die bij uw wensen past. 

Een vloer van PVC heeft vele voordelen die wij hieronder kort voor u zullen toelichten:

Onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk schoon te houden
Een PVC vloer is stofvrij en gemakkelijk schoon te houden. Ideaal voor allergieën.

Geluiddempend
De verschillende lagen van een PVC vloer zorgen voor een geluiddempend effect.

Waterbestendig
Regent het hard en lopen bezoekers de natheid mee naar binnen? Bij PVC is dat geen probleem.

Eenvoudig te repareren
Wanneer er beschadigingen ontstaan kunnen stroken individueel worden vervangen. 

Duurzaam en sterk
Vanwege de beschermende toplaag kunt u jarenlang genieten van uw nieuwe winkelvloer. 

PVC vloeren bestaan in allerlei authentieke ontwerpen en kleuren. Bent u op zoek naar een vloer in een natuurlijke houtlook, het klassieke visgraatpatroon of juist een industriële betonlook? De mogelijkheden zijn eindeloos. PVC hout is bijna niet te onderscheiden van echt hout! Zorg er wel voor dat u uw nieuwe PVC vloer laat leggen door een specialist. 

Uiteraard bieden wij als groothandel ook de nodige middelen aan voor de montage van uw nieuwe vloer. Door onze jarenlange ervaring weten wij wat er nodig is om de vloer te kunnen installeren en welke materialen u hier het best voor kunt gebruiken. Neem contact met ons op, wij helpen u graag.

Contact opnemen

Floors BV één van de grotere vloeren winkels in Den Haag

Floors BV is een groothandel en voorziet onder andere bedrijven, horecagelegenheden, winkels en kantoren van een nieuwe vloer. Ook als zelfstandig ondernemer kunt u bij ons terecht voor de afname van uw nieuwe vloer. Wij kunnen u de zekerheid bieden waar u naar op zoek bent. 

Alle producten zijn zorgvuldig door ons geselecteerd. Door ons brede assortiment kunnen wij een snelle levering garanderen en daardoor hoeft u nooit lang te wachten op de bezorging van uw nieuwe winkelvloer. Laat de bezorging toch te lang op zich wachten? Afhalen is bij ons ook mogelijk! 

Wat zal een nieuwe vloer ongeveer gaan kosten?
Wij werken met een prijs per vierkante m2. Wanneer u ons laat weten welke vloer u mooi vindt en hoeveel vierkante meter uw nieuwe vloer moet zijn, zullen wij u een vrijblijvende offerte toesturen.

Duurzaamheid

Onze houten vloeren komen uit een beschermd gebied en zijn een goede, duurzame keus.

Scherpe tarieven

Wij hanteren scherpe prijzen voor onze producten en een goede prijs-kwaliteit verhouding!

Gratis advies

Twijfelt u of heeft u advies nodig? Bij ons kunt u gewoon vrijblijvend terecht om advies inwinnen.