PVC vloeren

Dé vloerengroothandel voor PVC vloeren

PVC heeft zijn populariteit te danken aan de grote voordelen ten opzichte van andere vloeren. Wij leveren vloeren voor vastgoed makelaars, bouwbedrijven en projectontwikkelaars. Waar anderen enkel verkopen aan de retail, kunt u bij ons ook als zelfstandig ondernemer terecht.

Geluidsoverlast is één van de grootste ergernissen van Nederlanders. Het is nooit fijn om ermee te maken te hebben en niemand zit daar dan ook op te wachten. Tegenwoordig worden er om die reden redelijk wat eisen gesteld aan een vloer, zo moet een ieder zich onder andere houden aan de 10 decibelnorm. Mede dankzij deze regel zien we steeds meer PVC vloeren in Nederland. 

Schaft u een PVC vloer aan bij Floors BV? In combinatie met een goede ondervloer bent u ervan verzekerd dat uw nieuwe PVC vloer voldoet aan deze toegestane geluidsnorm. Een PVC vloer wordt namelijk direct aan de ondervloer bevestigd, waardoor er geen speling ontstaat. Zo veroorzaken die spelende kinderen of winkelende bezoekers geen overlast meer. 

Bent u op zoek naar een hoge kwaliteit PVC vloer die daarnaast geluidsdicht is? Bij Floors BV hebben wij een grote voorraad PVC vloeren. Er is altijd wel een vloer die bij u past. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, neem contact met ons op!

Contact opnemen

Uw leverancier in PVC vloeren, Floors BV

Bij PVC dealer Floors BV kunt u terecht voor verschillende soorten PVC vloeren, zoals klik PVC en plak PVC. Daarnaast heeft u de keuze uit verschillende patronen en kleuren. Door het brede assortiment van Floors BV, is er altijd wel een vloer die bij uw wensen past. 

Tegenwoordig is een mooie PVC vloer niet meer te onderscheiden van een houten vloer, zoals een vloer met unieke houtpatronen met voelbare V-groef. Of bent u juist op zoek naar het visgraat PVC model dat de laatste jaren weer steeds populairder wordt? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. 

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij verkopen alleen vloeren van de beste PVC merken. Denk aan merken als mFLOR, Ambiant en FlexxFloors. Benieuwd naar onze collectie PVC vloeren? Neem snel contact met ons op.

Bent u op zoek naar een goedkope PVC vloer die enkele jaren mee gaat? Dan zit u bij ons helaas niet op de juiste plek. Floors BV verkoopt alleen de allerbeste merken tegen de scherpste prijs.

Pvc vloer
Pvc vloer groothandel

PVC dealer voor alle benodigde accessoires

Wanneer u een vloer gaat installeren heeft u verschillende montagemiddelen nodig. We bieden u als PVC groothandel zowel egaline, lijm, onderhoudsmiddelen als ondervloeren aan. Hierdoor hoeft u niet naar verschillende aanbieders om uw producten te verzamelen. Alles onder één dak, wel zo gemakkelijk. 

Heeft u een nieuwe vloer gelegd of laten leggen? Wanneer u veel bezoekers ontvangt wilt u dat de vloer gemakkelijk schoongemaakt kan worden. Het reinigen van een PVC vloer gaat relatief eenvoudig. Even een bezem of een vochtige doek erover en het is weer schoon. Dit is de reden dat veel mensen kiezen voor dit type vloer. 

Het is belangrijk om de vloer niet schoon te maken met zeep. Zeep kan de beschermlaag van de vloer aantasten, vlekken en strepen veroorzaken op de vloer.

Floors BV heeft voldoende producten in het assortiment die wél gebruikt kunnen worden bij het schoonmaken van uw nieuwe PVC vloer. Een goed onderhouden PVC vloer heeft een bijzonder lange levensduur! Onze specialisten adviseren u graag over het gebruik van de juiste producten. 

Ben jij benieuwd naar onze bedrijfsvloeren, winkelvloeren of kantoorvloeren voor jouw pand? Vraag naar de prijs van een nieuwe PVC vloer? Vraag dan een prijsopgave aan!

Floors BV voor PVC vloeren Nederland

We bieden u een goede prijs-kwaliteitverhouding en een snelle levering. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteitsproducten tegen een scherp tarief. Tevens hoeft u niet lang te wachten op de levering van onze vloeren. Door ons enorme assortiment hebben wij uw nieuwe vloer over het algemeen meteen op voorraad. 

Ontbreekt het gewenste product of heeft u specifieke vragen over onze PVC vloeren? We adviseren u graag met onze kennis, doordat we al vele jaren meedraaien in de vloerenbranche kunnen we u voorzien van goede adviezen. Via onze website kunt u contact met ons opnemen. 

Bent u geïnteresseerd in onze producten? Dan kunt u uiteraard onze prijslijst aanvragen. In de prijslijst worden alle beschikbare merken en producten weergegeven. Niet alleen voor PVC vloeren, maar ook wanneer u op zoek bent naar een laminaat groothandel of parket groothandel, bent u bij Floors BV aan het juiste adres.

Pvc vloer groothandel
Pvc vloer groothandel

REVIEWS