Parket

Floors BV, uw parket groothandel in Nederland

Wanneer u op zoek bent naar een groothandel voor het inkopen van diverse soorten parketvloeren, bent u bij Floors BV aan het juiste adres. Wij leveren vloeren aan onder andere projectontwikkelaars en vastgoedmakelaars. Ook als zelfstandig ondernemer kunt u uiteraard bij ons terecht. 

Een parketvloer straalt sfeer en klasse uit. Vroeger bestond een vloer van parket alleen uit hard (eiken) hout. Tegenwoordig wordt er veel lamelparket gebruikt. Dit type parket laminaat bestaat uit meerdere lagen met ieder een eigen functie. De houten toplaag maakt iedere plank uniek.

Floors BV heeft verschillende soorten parket in het assortiment. Bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor uw winkel, horecabedrijf of bedrijfspand? Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Tenslotte bent u snel voorzien van uw nieuwe vloer, lange levertijden zijn bij ons verleden tijd.

Floors BV, uw parket leverancier

Als parket groothandel leveren wij verschillende type houten parketvloeren. Afgezien van het soort hout, kan er ook redelijk wat verschil zitten in de breedte van de plank en de afwerking van de vloer. Wij kunnen de parketvloer roken, schuren, schaven en borstelen. Onze parketvloeren zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn daarnaast nauwelijks te onderscheiden van echte houten vloeren. 

Het eiken waar onze vloeren mee worden geproduceerd is afkomstig uit Bosnië. De bomen groeien hier in een beschermd gebied op een rotsbodem, waardoor de groei langzamer is. Hier wordt het eiken een stuk mooier en stabieler van. Vervolgens wordt het hout geselecteerd op de knoesten. 

Wij hebben hout uit de selectie rustiek B/A, de planken die wij leveren zijn 18, 22 of 26 cm breed. Interesse in een andere maat? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen! 

U bent ook altijd welkom in onze showroom. Onze specialisten geven u graag vrijblijvend advies.

Contact opnemen
Parket

Koop uw Houten visgraat of Hongaarse punt vloer bij het parket bedrijf in Den Haag!

Tegenwoordig zijn houten visgraat en Hongaarse punt vloeren weer erg populair. Wij bieden deze vloeren aan tegen een scherp en eerlijk tarief. Tevens zijn deze vloeren in verschillende afmetingen en afwerkingen beschikbaar. Een visgraat of Hongaarse punt vloer past thuis in ieder interieur. 

Wanneer u de vloer wilt behandelen met olie, hard wax of lak, dan kunt u deze producten uiteraard ook bij ons bestellen. Onze partners zijn uitsluitend A-merken. Hierdoor hebben wij hoogwaardige producten waar wij geheel achter staan, dit alles tegen een scherp en eerlijk tarief. 

Niet alleen voor parket vloeren, maar ook wanneer u op zoek bent naar een groothandel voor laminaat– of pvc vloeren, bent u bij Floors B.V. aan het juiste adres. Vraag een prijsopgave aan via onze website.

REVIEWS