Horecavloeren

Floors BV, dé groothandel voor uw horeca vloeren

De vloer speelt een essentiële rol in de Nederlandse horeca. De vloeren in de horeca moeten aan veel eisen voldoen en daarom dient u met andere factoren rekening te houden dan wanneer u een vloer voor uw kantoor zou aanschaffen. Een voorbeeld hiervan is dat de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit periodiek controles uitvoert naar de hygiëne in uw horecabedrijf.

Uiteraard moet de vloer ook sfeer uitstralen om een uitnodigende horecagelegenheid te creëren voor uw gasten. Onze horecavloeren zijn geschikt voor de horeca in de breedste zin en aan te passen naar iedere interieurstijl. Zo hebben wij voor ieder wat wils. 

Bent u gecharmeerd van een stoere en industriële inrichting? Kies dan voor een PVC vloer met een betonlook voor een strakke uitstraling. Wilt u juist dat de vloer luxe en warmte uitstraalt? Dan is een houten vloer de beste keuze. Bij ons kunt u terecht voor allerlei soorten vloeren van goede kwaliteit.

Bij Floors BV vloeren groothandel bent u namelijk verzekerd van zeer goede producten tegen een scherp tarief. Bent u benieuwd welke vloeren het meest geschikt zijn voor in de horeca? Lees dan snel verder! Heeft u toch nog wat vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

horeca-vloer-voorburg
restaurant-vloer

Horeca vloeren PVC met vele voordelen

Polyvinylchloride is een kunststof dat bestaat uit meerdere lagen van enkele millimeters. Het dunne materiaal van de PVC vloer is kwalitatief sterk en daarom beschadigd het materiaal minder snel. PVC vloeren zijn dus geschikt voor intensief gebruikt, precies wat noodzakelijk is in de horeca. 

Heeft u toch twijfels? Wij zullen de belangrijkste voordelen hieronder benoemen. 

Antislip, geluiddempend, hygiënisch en vloeistofdicht
Een PVC vloer wordt nooit glad en voldoet hiermee aan de eisen die de FNV stelt aan veilige vloeren voor personeel. PVC is geluiddempend en zorgt ervoor dat er minder overlast veroorzaakt wordt. De vloeren zijn vloeistofdicht en voldoen daarmee aan de HACCP hygiëne eisen. 

PVC vloeren zijn daarnaast geschikt voor vloerverwarming. Overweegt u een PVC vloer voor uw horeca bedrijf? Wij adviseren u graag. Met onze jarenlange ervaring in de vloerenbranche geven wij u gratis advies op maat.

Houten horeca vloeren voor een authentieke uitstraling

Is een houten vloer geschikt als vloer voor een horecagelegenheid? Jazeker! Vaak denkt men dat houten vloeren niet geschikt zijn voor in de horeca, maar niets is minder waar. Denk aan dat gezellige café met die prachtige authentieke planken. De vloeren zijn sterk en geschikt voor intensief gebruik. 

De keuze is reuze, ook wanneer u kiest voor een houten horecavloer. Kiest u voor een massief houten vloer of toch voor parket? Hout is een natuurproduct en iedere plank is uniek. Waar u ook voor kiest, met een houten vloer kunt u uw horecagelegenheid een luxe en authentieke uitstraling geven.

Het soort hout dat u kiest is bepalend voor de kwaliteit en de levensduur van de vloer. Ook het onderhoud van de vloer is belangrijk. Hardnekkige vlekken zijn met de juiste reinigingsproducten gemakkelijk schoon te maken. Houd er ook rekening mee dat een echte houten vloer niet geschikt is voor vloerverwarming. 

Door onze samenwerking met de beste A-kwaliteit merken kunnen wij onze producten scherp inkopen. Hierdoor leveren wij uw nieuwe vloer tegen een gunstige prijs. Benieuwd wat de perfecte horecavloer ongeveer gaat kosten? Vraag dan nu een prijs aanvraag aan.

Prijslijst aanvragen
horecavloeren

Horeca Laminaat voor uw horecabedrijf

Wellicht denkt u niet meteen aan een laminaatvloer bij het uitzoeken van een nieuwe vloer voor uw restaurant, hotel of cateringsbedrijf. Toch kan dit prima! Floors BV levert uitsluitend laminaatvloeren van de allerbeste kwaliteit. Zo bent u verzekerd van een goede vloer die jarenlang mee gaat. 

Laminaat bestaat uit verschillende lagen met ieder een eigen functie. De bovenste laag is gemaakt om krassen en andere schade te voorkomen. De tweede laag zorgt voor de structuur en de kleur. De derde laag maakt de planken steviger en door de vierde laag zijn de planken vochtbestendig. 

Met een laminaatvloer kunt u genieten van de volgende voordelen:

  • Kleurvast
  • Makkelijk in onderhoud
  • Zelf te leggen
  • Budgetvriendelijk
  • Vochtbestendig
  • Verkrijgbaar in vele soorten en maten 

Onze medewerkers staan klaar om al hun kennis met u te delen en u hiermee te voorzien van een deskundig advies. Twijfelt u nog een beetje over de verschillende soorten vloeren? Wij hebben een prachtige showroom waarin veel van onze vloeren bekeken kunnen worden. Uiteraard bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Duurzaamheid

Onze houten vloeren komen uit een beschermd gebied en zijn een goede, duurzame keus.

Scherpe tarieven

Wij hanteren scherpe prijzen voor onze producten en een goede prijs-kwaliteit verhouding!

Gratis advies

Twijfelt u of heeft u advies nodig? Bij ons kunt u gewoon vrijblijvend terecht om advies inwinnen.