Dit is een test

Floors BV | Neem contact met ons op

Contact opnemen
Wilt u graag meer informatie? Wij hebben voldoende expertise in huis om antwoord te geven op al uw vragen! Schroom niet om contact met ons op te nemen, onze specialisten helpen graag bij het maken van de juiste keuze. Zo weet u zeker dat u geniet van de allerbeste prijs-kwaliteitverhouding. 

Laat uw naam, e-mailadres en telefoonnummer achter via onderstaand contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk vrijblijvend contact met u op.

Stuur ons een bericht

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Contact informatie

Openingstijden:
Ma t/m vrij: 08:00 – 16:30
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

In ons enorme assortiment hebben wij altijd wel een vloer die bij u past. Met snelle levertijden door heel Nederland is lang wachten op uw nieuwe vloer verleden tijd. Kunt u niet zo lang wachten? Afhalen is bij ons ook mogelijk. Ons prachtige pand in Den Haag is eenvoudig te bereiken.

Wat zijn nog meer redenen om te kiezen voor Floors BV bij de aanschaf van uw nieuwe vloer?

  • Keuze uit A-kwaliteit merken;
  • Perfecte prijs-kwaliteitverhouding;
  • Gratis vakkundig en professioneel advies;
  • Gespecialiseerd in diverse type vloeren (PVC, laminaat en hout).

Floors BV levert als groothandel aan vastgoedmakelaars, projectontwikkelaars en bouwbedrijven. Veel groothandels leveren enkel vloeren aan bedrijven in de retail, maar bij ons kunt u ook als zelfstandig ondernemer terecht. Door goede afspraken te maken met onze leveranciers geniet u van de beste merken tegen de allerlaagste prijs.